Over mij

Hoogwaardig schilderwerk van uw interieur en exterieur.


Ik ben Cornelis Kootstra. Woonachtig in Harkema waar ook mijn bedrijf gevestigd is. Sinds 1998 ben ik werkzaam in de schildersbranche. Met een MBO diploma en vele cursussen heb ik mij door de jaren heen ontwikkeld tot een allround vakman. Ik werk alleen met duurzame verfproducten van hoogwaardige kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw interieur en exterieur er niet alleen prachtig uitzien, maar ook lang mooi blijven.


Met mijn jarenlange ervaring als schilder sta ik garant voor een nette afwerking en lever altijd vakmanschap van hoge kwaliteit, zodat u kunt genieten van een frisse en stijlvolle uitstraling voor uw huis.

SERVICES

Airbrush, een van mijn specialiteiten


Een van mijn specialiteiten buiten het reguliere schilderwerk is airbrush. Met behulp van een airbrush-spuitpistooltje maak ik portretten of ontwerpen op allerlei formaten en ondergronden. In de galerij onder het kopje 'airbrush' kunt u een aantal projecten bekijken die ik in de jaren heb ge-airbrusht.


Meer dan 25 jaar ervaring en expertise


Bij mij kunt u rekenen op meer dan 25 jaar ervaring in schilderwerk. Ik ben een allround vakman die kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk, uw woning krijgt de aandacht die het verdient.