Projecten

Buitenschilderwerk woning


Door de jaren heen heb ik mij gespecialiseerd in hoogwaardig buitenschilderwerk voor woningen. Ik gebruik alleen kwaliteitsproducten om ervoor te zorgen dat uw huis er niet alleen mooi uitziet, maar ook jarenlang beschermd is tegen weersinvloeden. Met mijn expertise en oog voor detail streef ik altijd naar een prachtig eindresultaat dat aan uw verwachtingen voldoet en uw woning een frisse uitstraling geeft.


Watergedragen binnenverven zijn van hoge kwaliteit


Door het gebruik van watergedragen producten binnen heeft u geen last van sterke verfgeuren binnen. Gezonder voor uzelf en voor mij als schilder.

Watergedragen verfproducten vergelen niet en drogen veel sneller dan synthetische verfproducten.

Iemand die iets aardigs zegt over wat u doet, is van onschatbare waarde. Klik hier om een citaat van een klant of fan toe te voegen.

Adam Kohn

Iemand die iets aardigs zegt over wat u doet, is van onschatbare waarde. Klik hier om een citaat van een klant of fan toe te voegen.

Adam Kohn

Wandafwerking met fotobehang.


Met mijn ervaring zorg ik voor een prachtige afwerking en geef uw interieur een persoonlijke touch. Of het nu gaat om een complete make-over of het verfraaien van een specifieke ruimte, ik sta klaar om uw wensen te realiseren.

Wandafwerking met een betonlook


Een prachtige manier om een wand te verfraaien.

Met deze verftechniek wordt gebruik gemaakt van klakverf en een spatel.

Na droging en een stukje nabewerking ontstaat het betonlook effect.